King of Kings sportlased saabusid pressikonverentsile unistuste Porschedega

Kui tavaliselt on Eestis peetav pressikonverents igav laua taga istumine, siis võitluskunstisarja King of Kings korraldajad toovad argipäeva sära ja luksust. Täna toimuvale VIP meediaüritusele Coca- Cola Plaza juurde sõitsid meie sõdalased Porsche Klubi unistuste Porschedega.

Juba 17. septembril võitlevad Markko Moisar, Mirkko Moisar, Edvin-Erik Kibus, Roman Zõbin, Ahti Pikkur, Marat Mirzabalajev, Nikita Štšerbakov ja Andra Aho Saku Suurhallis. “Organiseerisime klubiga sportlaste kohaletoomise, sest nad väärivad elegantset kohtlemist,” sõnas Eesti Porsche Klubi asepresident Rainer Karupoeg.

Möödundaastast King of Kings Grand Prix`etappi Tallinnas jälgis 82 miljonit televaatajat. Kõik piletid olid välja müüdud ja paljudel jäi sündmus kohapeal nautimata. Kuigi tänavu on turniiri korraldajad hoolitsenud lisakohtade eest, soovitavad nad aegsasti endale piletid muretseda.