King of Kingsi võistlejad kohtusid oma vastastega

Täna lõunal oli Tallinnas asuv Venus Club (www.venusclub.ee) täis pinget ja ärevust. Esmakordselt kohtusid omavahel silmast silma kõik homse King of Kingsi võitlejad. King of Kingsi 49. Grand Prix toimub Tondiraba jäähallis juba homme õhtul. Kokku toimub 12 põnevat võitlust ja pingelise päeva lõpus läheb mängu King of Kingsi maailmameistritiitel. Tule ka sina ja saa osaks sellest põnevast sündmusest! Piletid on müügil Piletilevis.

Video TV3.

KOK kaalumine

Täna lõunal oli Tallinnas asuv Venus Club (www.venusclub.ee) täis pinget ja ärevust. Esmakordselt kohtusid omavahel silmast silma kõik homse King of Kingsi võitlejad. King of Kingsi 49. Grand Prix toimub Tondiraba jäähallis juba homme õhtul. Kokku toimub 12 põnevat võitlust ja pingelise päeva lõpus läheb mängu King of Kingsi maailmameistritiitel. Tule ka sina ja saa osaks sellest põnevast sündmusest! Piletid on müügil Piletilevis.Video - TV3.

Posted by King of Kings - Tallinn, Estonia on Reede, 13. Oktoober 2017